Strak Lichaam

Ontdek hoe beroemdheden zoals Katherine Heigl en Jessica Biel aan hun prachtig en sexy figuur zijn gekomen & Hoe ook jij dit kunt met de Kettlebell!

De laatste fitness hype vanuit hollywood is nu ook echt tot Nederland door gedrongen. Het is niets minder dan de bijzonder ogende kannonskogel achtige kettlebell. Veel internationele beroemdheden als Jessica Biel en Penelope Cruz hebben laten weten dat hun prachtig lichaam te danken is aan een standaard kettlebelle training. Zij vonden de Kettlebell een veel effectievere manier dan een dieet en afslankpillen.

Het is zeker geen verrassing dat zoveel beroemdheden hebben besloten om snel te afvallen met een Kettlebell. Want als filmster wil je  er zo goed mogelijk uitzien in zo weinig mogelijk tijd.

 • Als jij ook helemaar klaar bent met niet werkende dieten en andere trukjes die niet werken..
 • Als jij niet uren per dag in de fitness ruimte wilt trainen en er na een maand nog steeds hetzelfde uitzien..
 • Als jij van die overtollige kilo’s in de probleemzone’s zoals heupen, billen en beuk wilt afkomen..

Dan raad ik je aan verder te lezen.. Of bekijk hier gelijk gratis een video met de succesfactoren van de Kettlebell!

 De Kettlebell – Weer een nieuwe fabel?

Kettlebells zijn gelukkig absoluut niet de nieuwe fabel. De Kettlebell wordt al decennia door de Russen gebruik om fit en slank te blijven. Nu heeft de hele wereld kennis kunnen maken met deze uitzonderlijke manier om in zeer korte tijd te kunnen afvallen. Kettlebell trainingen zet het hele lichaam aan het werk en zorgt voor verbranding van vet en opbouw van spiermassa op al de juiste plaatsen van het lichaam.

Door een paar minuten per dag een aantal aangename oefeningen te doen ga je al razendsnel resultaten behalen!

De magie van de Kettlebell zit in zijn unieke vorm. De manier waarop het gewicht van de Kettlebell over de vorm van deze ‘kanonskogel’ wordt verdeeld zorgt ervoor dat jouw spieren veel nadrukkelijker worden aangesproken. Waardoor jij in veel minder tijd veel betere resultaten kunt bereiken!

Wat betekent dit voor jou?

Met een Kettlebell work-out kun jij het volgende verwachten:

 • Vet verbranden in de probleemzones. De kettle training is ideaal om in no-time vet te verbranden in de probleemzones. Een korte kettlebell workout kan tot 600 calorieën verbranden in nog geen 30 minuten.
 • Een slank en welgevormd lichaam. Oefeningen uitvoeren met de Kettlebell zal enrom bijdragen aan een mooi en welgevormd lichaam. Bereid je maar alvast voor op de complimenten die jij voor je prachtige lichaam zult ontvangen na training met de kettlebell.
 • Meer energie en kracht. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als je naast een prachtig lichaam ook vol energie de dag door komt. Goed nieuws! De KettleBell draagt bij aan een goede uithoudingsvermogen en een krachtig lichaam.
 • Thuis oefenen.  Je kunt in alle rust op het moment dat het jou volledig uitkomt in alle rust de oefeningen van de KettleBell uitvoeren. Gekker moet het niet worden, snel afslanken wordt straks nog moeiteloos!
 • Bespaar geld. Met de Kettlebell kun je het abonnement van de sportschool aan andere dingen uitgeven.
 • Bespaar tijd. De Kettlebell training is bijzonder effectief door de intensieve aard van de oefeningen en neemt niet veel tijd in beslag. Een training van 15 minuten is doorgaans voldoende. Urenlange trainingen behoren hiermee gelukkig tot het verleden.

“Hoe weet ik of de Kettlebell geschikt is voor mij?”

Het is vrij simpel, de Kettlebell is geschikt voor iedereen die:

 • Snel en efficient vet wil verbranden.
 • Een slank en sexy lichaam wil.
 • Weinig tijd heeft voor lange trainingen
 • Moe wordt van alle afslankproducten die niet werken.
 • Bereid is om af en toe een 15 minuten te investeren in een prachtig slank lichaam.

“De Juiste Kettlebell voor Maximaal resultaat”

Voor maximaal resultaat en het vermijden van blessures is het heel erg belangrijk om te investeren in de juiste Kettlebell met de bijbehorende instructies. Top personal trainer Jesse van der Velde beschikt over absolute A-kwaliteit Kettlebell’s met bijzonder effectieve videobegeleiding zodat ook jij zo snel mogelijk een slank en sterk lichaam kunt realiseren!

Ontdek hier hoe een A-kwaliteit Kettlebell met de juiste videobegeleiding jou binnen no-time een droomlichaam kan opleveren!