Afvallen na de bevalling

afvallen na de bevalling7 Tips voor afvallen na de bevalling!

Schrik niet als je na de bevalling weer voor het eerst op een weegschaal gaat staan. Het is heel normaal dat je na de bevalling minder gewicht bent kwijt geraakt dan je oorspronkelijk verwacht had. In de meeste gevallen houd je dan vocht vast. En dat is goed nieuws! Binnen een korte tijdsspanne kun je dit vocht namelijk snel weer kwijt maken. Is effectief en verantwoord afvallen na de bevalling mogelijk? Zeker weten!

Aan de hand van de onderstaande tips helpen wij je graag op weg om de overtollig kilo’s snel tot het verleden te laten behoren.

Tip 1. Ontdek hier de mogelijkheden tot snel afvallen na de bevalling met  het Mentale Dieet Plan. Met dit revolutionaire methode  kun je snel afvallen na de bevalling zonder een onmogelijk dieet te hoeven volgen.

Tip 2. Wees er zeker van dat je dagelijks in ieder geval 1500 calorieen binnen krijgt om genoeg babymelk aan te maken voor de borstvoeding.

Tip 3. Geef je kind borstvoeding! Hiermee verbrand het lichaam gemiddeld 500 calorien per dag door het aanmaken van babymelk voor je kind. Afvallen na de bevalling valt dus prima te combineren met borstvoeding!

Tip 4. Heb je geen tijd om je kind dagelijks borstvoeding te geven of wil je zo snel mogelijk van de overtollige kilo’s afvallen na de bevalling. Neem dan hier een kijkje..

Tip 5. Laat fastfood in ieder geval voorlopig staan. Kies in plaats daarvan voor gezonde snacks zoals fruit, rijstwafels en komkommer.

Tip 6. Gebruik Gember en Knoflook thee om afvallen na de bevalling te versnellen.

Tip 7. Drink veel water gedurende de dag om uitdroging te voorkomen. Hierdoor heb je ook minder drang naar eten. Daarnaast hebben diverse studies aangetoond dat het mogelijk je stofwisseling kan versnellen.

 

Conclusie 

Overhaast de zaken niet. Verwacht niet dat je binnen een week na de bevalling weer volledig over je oude lichaam beschikt. Maar blijf wel serieus werken aan afvallen na de bevalling.  Wees gerust dat er geen drastische maatregelen nodig zijn om je oude lichaam weer terug te claimen. Een gezonde levensstijl voor jouw en je kind zijn een fantastische manier om snel afscheid te nemen van de overtollige kilo’s.