5 kg afvallen in een week

5 kg afvallen in een weekHoe kan ik 5 kg afvallen in een week ?

Hoewel de allerbeste manier om gewicht te verliezen een goed voedingspatroon en veel beweging is, ervaren veel mensen dit als een langdradig proces. Daarom kiezen velen ervoor om een bepaald dieet te volgen, dat ervoor zorgt dat de kilo’s er bijna afvliegen. Je kunt hierbij denken aan diëten die een bepaald soort voedsel vereisen om minder calorieën in te nemen, of juist een bepaald voedsel verbieden, dat tot gewichtstoename leidt. Voor mensen met zware obesitas is het soms zeer wenselijk om veel gewicht in 1 week te verliezen. Het is dan niet te vermijden om actie te ondernemen.

 

Om 5 kilo af te kunnen vallen in een week, is een goede discipline nodig en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Als dit aanwezig is, is 5 kilo afvallen in een week toch wel mogelijk. Vanzelf gaat het echter nooit. Dat er een enorm verschil zit tussen de methodes om snel gewicht te verliezen staat buiten kijf. Niet iedere methode kost evenveel moeite en tijd. Ontdek hier hoe jij zo gemakkelijk mogelijk op de korte termijn snel kunt afvallen.

 

Algemene tips voor snel afvallen

In de ochtend is het belangrijk om veel fruit te eten, met melkproducten zoals yoghurt en bijvoorbeeld een cracker of een snee brood. Je hebt dan alsnog een vol gevoel, hoewel je aan alle eisen voldoet als het gaat om wat je binnen moet krijgen. ’s Middags is het belangrijk ongeveer hetzelfde te eten als in de ochtend. Voor jezelf kun je dan nog wat variëren door ander fruit te eten, zodat het niet te eentonig wordt. In de avond behoor je een portie groente, eiwit en koolhydraten tot je te nemen. Uiteraard niet te veel, maar als je dit patroon aanhoudt, en consequent blijft tegenover jezelf is 5 kg afvallen in een week zeker goed mogelijk.

Als je veel wilt afvallen in een week, dan kan dit, maar het is wel heel erg belangrijk om dit goed aan te pakken. Als je namelijk te snel afvalt, kan dit gevolgen hebben voor je gezondheid. Het is daarom belangrijk om bewust en verantwoord een manier te kiezen die jou het beste laat afvallen in een week. Je wilt natuurlijk niet ineens een instorting meemaken omdat je te veel hooi op je vork hebt genomen. Een methode die rekening houdt met jouw lichaam, mogelijkheden en beperken is de Vitadis Formule. Onderhands kun je dit wel een ware succesformule noemen waarmee duizenden mensen de nodige kilo’s zijn kwijt geraakt.

Ben je dus van plan om een behoorlijk aantal kilo’s in een week kwijt te raken, is het belangrijk dat je jezelf er bewust van dat het allemaal niet vanzelf gaat. Met de Vitadis Formule kun jij ook wanneer je moeite hebt met zelfdiscipline, in korte tijd toewerken naar een aanzienlijk mooier lichaam. Waardoor jij lekkerder in je vel kunt gaan zitten en weer tevreden kunt zijn met je lichaam. 5 kg afvallen in een week? Je kunt het!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *